24 October 2010

Cirque Stiletto

Vanavond naar een voorstelling van Ellen ten Damme geweest. Enorm genoten. Echt de show duurde lang!!!! En geen seconde dat de verveling toesloeg. Zoveel te zien. Zoveel te horen. Al dat spektakel. Zang, dans, acrobatiek, humor...het was er allemaal en nog veel meer! Balen dat mijn telefoon niet in staat is fatsoenlijke foto's te nemen (laat die functie dan maar gewoon weg, als je 'm toch niet kan gebruiken), want ik zat daar toch mooi wel even letterlijk face-to-face met Ellen. Met de nadruk op even hihihi... Een handtekening heb ik als troost nog wel weten bemachtigen! Joepie! Om jullie een kleine indruk te geven van wat ik gezien heb, hier het originele promofilmpje:

Volgende keer zorgen dat ik toch een klein fototoestel van iemand kan meenemen. Of zorgen dat als ik samen met een andere hobby-fotograaf op stap ga, ik iemand kies die niet te bang is om wél zo'n foto te durven nemen, want eerder heb ik namelijk ook al een kans gehad om met Ellen op de foto te gaan, maar toen kreeg meneer de hobbyfotograaf spontaan last van angstkriebels. Grom! Die dag heb ik wel zelf heel veel foto's van Ellen kunnen nemen van heel dichtbij! Dat was op zich al erg kicken! Vooruit, nog een keer één van die foto's dan om mee te pronken.

Ellen-ten-Damme-2009

Voor wie de mogelijkheid nog heeft naar Cirque Stiletto te gaan, ik kan het van harte aanbevelen!

Ellen onwijs bedankt voor de super gave show!!!! (al ga ik niet geloven dat zij dit persoonlijk zal lezen hoor hihhi….laat ik dat er direct bij zeggen)

Note to all my English reading blog-readers: I’ve been to a show tonight and I’m really exited about it. The little movie is an official trailer to give you pals an impression of what I saw. I’m quite a fan of this woman, so I was kind of frustrated no picture could have been taken (for the second time I had this chance if it weren’t for any camera or scared photographer problems) but I did receive an autograph (yes, I’m like I’m in my teens if it comes to this!) and got some kind of hug which was meant for the photo… The photo is one I’ve taken myself of this performer a year ago, which I’m quite proud of…

1 comment:

Marlies said...

Geweldig mens he! Ik heb ook wel een beetje een girl crush op haar hoor! Al jaren...

En wat fijn dat je de show kan aanbevelen, mijn vriendin wilde me meehebben maar de kaartjes zijn vrij prijzig.. maar nu wil ik zeker!

Liefs ikke