10 July 2008

IF - Sour

Grumpy Cub


"I can't hear no more," the cub said. "Always too small for this, too young for that ... I've had it. I want to live on my own. I'm moving ... well ... at least to the next rock ... for a short while I suppose ... until mum's calling me for lunch ..."

Finally I mannaged to actually finish my contribution to IF before deadline. Weeee. At last ... I'm back in ... Hello world! :-)Mijn bijdrage voor Illustration Friday. Een wekelijkse uitdaging een illustratie te maken bij een steeds weer ander onderwerp. Deze week was het onderwerp 'sour', wat te vertalen valt als 'zuur' maar ook als in een 'zuur gezicht trekken'. Vandaar dit humeurige berenkind.

Met deze bijdrage ben ik na heel lang weer terug van weggeweest. Om de een of andere reden miste ik al weken lang de deadline of kon ik domweg de inspiratie niet vinden.

Valt er met Illustration Friday nog iets te winnen? Roem en eer ... en als je heel goed bent en geluk hebt mag je een week lang met jouw illustratie op een eervol plaatsje staan op de startpagina van Illustrations Friday als 'artiest van de week'. Het is vooral erg leuk mee te doen. Het stimuleert het werken n.a.v. een opdracht en ik vind het ook heel leuk en inspirerend te zien wat andere mensen bij eenzelfde onderwerp creëren. Hoewel er veel beroeps illustratoren meedoen, is het echt geen vereiste een uitblinker te zijn. Gewoon meedoen is de belangrijkste factor. Tegenwoordig zijn er zelfs een paar kinderen die wekelijks een tekening bij een onderwerp maken.

Ook meedoen? Op zoek naar meer informatie? Ga dan naar de site van Illustration Friday.

2 comments:

Mônica said...

Oh, a grumpy bear in a sour mood! Lovely wet-in-wet washes...

Iris said...

Wat kun jij mooi tekenen zeg!

(HEEL JALOERS!!!)